X

Menorca negocia per avançar la temporada al mes de març

L'objectiu és poder obrir corredors turístics segurs de cara a la pròxima temporada

27/10/2020

Menorca negocia per avançar la temporada al mes de març

A Menorca, la presidenta del Consell insisteix en la necessitat de fer controls als ports i a l’aeroport i que es publicitin els indicadors de la pandèmia diferenciats per illes. L’objectiu és poder obrir corredors turístics segurs de cara a la pròxima temporada, mentre es negocia amb Jet2 perquè avanci un mes les connexions amb el Regne Unit.

EasyJet no ha programat vols amb Londres aquest hivern, tot i el contracte que signat amb el Consell. Se cerca una solució a curt termini, però més a mitjà termini també fan feina amb Jet2 per intentar que avanci la seva programació amb Menorca de cara a l’inici de temporada. Ho ha explicat la presidenta del Consell en una entrevista al programa d’Ib3 Ràdio Al Dia Menorca.

I per atraure turistes, els responsables del Consell consideren fonamental assolir el segell de Destinació Segura. Per aconseguir-ho es demana amb insistència que es facin controls als ports i a l’aeroport. Mora assegura que el govern de l’Estat hi està més disposat que a l’estiu.

Tot i això, la presidenta és conscient que la situació epidemiològica pot ocasionar un increment de les restriccions.

27/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris