El Palma s’imposa 4-3 al FC Barcelona

Un gol de Marlon a falta de 47 segons ha donat la victòria als mallorquins

28/10/2020

Dia de partit gran a Son Moix, el Palma rebia l’actual campió d’Europa. Els de Vadillo, però, fidels al seu estil, han sortit sense complexos. Vilela ha posat a prova el porter Dídac als primers compassos però l’home més en forma del Palma és qui ha trobat porteria. Tot neix després d’un xut al travesser d’Esquerdinha, transició rapidíssima de l’equip mallorquí i Raúl Campos culmina amb calma. És el cinquè gol del madrileny en 6 partits. Però ja se sap que al Barça no se li pot donar un centímetre perquè poden passar accions com aquesta, bona jugada pel costat esquerre i Ferrao supera Fabio al minut 11.
L’assumpte s’ha complicat encara més poc després. Parau esment a la jugada de Daniel, se’n va de dos rivals, es veu afavorit per un rebot i finalment marca amb la cama esquerra. El Barça consuma la remuntada.
Vadillo ha exigit una marxa més als seus i l’equip hi ha respost… Tant Marlon com Joao, en dues accions consecutives, han topat amb Dídac. La insistència del Palma ha estat recompensada. Penal d’un ex, Ximbinha sobre Marlon… Vilela agafa la responsabilitat i rebenta l’esfèrica per empatar el partit.
L’inici de la segona part ha estat elèctric i ha tengut un protagonista: Lolo. Primer ha tengut aquesta ocasió i, a la jugada immediatament posterior, ha fet el 3 a 2. El tanca pega de manera magistral amb la punta de la bota. El Barça ha aconseguit empatar al minut 37, passada de Ferrao i Esquerdinha amb qualitat fa la resta.
Però l’alegria avui estava reservada al Palma Futsal. Quedaven 47 segons, jugada d’atac del Barça, la defensa allunya la pilota que cau a Marlon. El brasiler ajusta el punt de mira i col·loca l’esfèrica a la porteria blaugrana. Victòria in extremis i bogeria a Son Moix.
L’equip de Vadillo té temps per assaborir la victòria ja que el partit previst per a dissabte contra l’Inter queda ajornat pels positius per COVID del conjunt madrileny