X

El bàsquet de Tuky Bulfoni aterra a Menorca per continuar la llegenda

8 anys després de tancar la seva carrera a l'ACB, ha acceptat el repte de liderar el Pinta B Es Castell a la Lliga EBA

29/10/2020

El bàsquet de Tuky Bulfoni aterra a Menorca per continuar la llegenda

Vuit anys després de tancar la seva carrera professional a Espanya, a Santiago; devuit anys després de trepitjar per primera vegada Inca… atret pels compassos de la nostàlgia, Javier “el Tuky” Bulfoni, amb 44 anys, ha acceptat el repte de liderar el primer ball del Pinta B Es Castell a la Lliga EBA.

Les veus del passat l’han seduït, veus que porten els noms de Dan Comas, Martín Armendáriz i Toni Carrasco. El jugador argentí ha deixat la seva Casilda natal, on es construïa ca seva amb les seves pròpies mans i continuava jugant amb l’exigència d’un cor que batega cistelles.

El discurs de Bulfoni és ben clar, no ve a passar l’estona, ve a guanyar. La motivació de Bulfoni no entén de límits ni de dates de caducitat. Un complement perfecte per a l’entrenador Joan Martínez Escala a l’hora de conduir una plantilla amb moltes hores de vol a les competicions de la Federació Espanyola. La crisi sanitària ha endarrerit el seu debut amb es Castell, però que ningú no dubti que quan la pilota estigui enlaire, la posada en escena de Bulfoni serà la més competitiva. Com si hagués firmat un pacte amb el diable.

29/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris