X

LA FIET deixa els carrers de Vilafranca de Bonany i es concentra al teatre municipal

Les companyies oferiran dues funcions, a les 5 i a les 7 i mitja de l'horabaixa, aquesta darrera es retransmetrà també en línia

29/10/2020

LA FIET deixa els carrers de Vilafranca de Bonany i es concentra al teatre municipal

Entre valenta i temerària. Així descriu Jaume Gomila, cap de l’organització de la FIET, la iniciativa de tirar endavant aquesta nova edició de la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, que enguany deixa de banda el seu format habitual i es celebrarà de divendres a diumenge durant els pròxims 5 caps de setmana.

La programació, molt eclèctica, la composen 15 espectacles de comanyies illenques on hi trobarem muntatges de teatre gestual, titelles, dansa, projeccions, música i altres disciplines escèniques sempre adreçades al públic familiar.

Amb tot, enguany, no hi haurà espectacles als carrers de Vilafranca de Bonany, i totes les representacions es duran a terme al teatre municipal, amb màxim de 80 espectadors. Tot i això, les companyies oferiran dues funcions cada dia, a les 5 i a les 7 i mitja de l’horabaixa. Aquesta darrera es retransmetrà per reproducció en línia. I és que tot i els estralls que causa aquesta pandèmia, l’espectacle ha de continuar.

29/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris