X

El ple de Palma aprova la congelació de tributs municipals

L'oposició, en canvi, ha demanat abaixar els imposts per ajudar empreses i famílies

29/10/2020

El ple de Palma aprova la congelació de tributs municipals

L’Ajuntament de Palma aposta per la congelació de tributs, com el de béns immobles, per ajudar les famílies en temps de crisi. L’oposició, en canvi, ha demanat abaixar els imposts durant una sessió plenària en què s’han tornat sentir les protestes dels treballadors de l’EMT.

Diu l’equip de govern que en temps de crisi l’ajuntament no pot prescindir de la recaptació d’imposts. I retreuen al Partit Popular haver-los apujat durant el seu mandat. Ara, asseguren, l’única opció és congelar-los. L’oposició, en canvi, insisteix: aquesta mesura és insuficient.

Mentrestant, a la plaça de Cort, els treballadors de l’Empresa Municipal de Transports s’han concentrat per reclamar el compliment dels acords signats amb el batle Hila, que varen permetre desconvocar la vaga del mes de setembre. A l’àrea de Mobilitat es defensen. Asseguren que ja s’han començat a fer efectius els pactes assolits.

A l’ordre del dia del ple d’avui també hi figura una proposta de Més i Unides Podem per canviar el nom de la plaça de Joan Carles I. Una iniciativa que no disposa, tanmateix, del suport ni dels socialistes, ni dels partits de l’oposició.

29/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris