X

Toc de queda més estricte a Eivissa, de 22h a 6h a partir d’avui i durant quinze dies

El Govern també ha decidit intervenir la residència Reina Sofia davant del brot que s'hi ha detectat

30/10/2020

Toc de queda més estricte a Eivissa, de 22h a 6h a partir d’avui i durant quinze dies

A les 22h del vespre comença el toc de queda per a tota l’illa d’Eivissa. El Govern ha decretat noves restriccions que s’allargaran, com a mínim, durant els pròxims 15 dies. Amb l’avançament del toc de queda, tots els establiments hauran de tancar abans de les 22h. Ahir, darrers sopars a restaurants molt concorreguts com els del carrer de Sant Vicent, a Santa Eulària.

Pel que fa a la Residència Reina Sofia, i davant del brot que s’hi ha detectat, el Govern ha decidit intervenir-la. Ja s’ha fet un test massiu a tots els usuaris i treballadors i s’està a l’espera de conèixer els resultats. De moment són 32 els usuaris positius, 10 dels quals romanen ingressats, un d’ells a la Unitat de Cures Intensives. També s’han detectat 8 positius entre els treballadors.

Davant aquest contagi massiu la Conselleria de Sanitat ha decidit intervenir la residència, és a dir, que el Servei de Salut assumeix la direcció del centre i decidirà quin pla de contingència aplicar-hi. Tot va començar dilluns quan va ingressar a l’hospital un usuari de la residència amb símptomes de coronavirus, i quan li van la prova va donar positiu.

S’han fet les proves a tots els residents del centre i a tots els treballadors, tot i que encara estan a l’espera del resultat de 17 d’ells. Just hores abans es localitzava un altre brot al centre de dia de Can Blai, a Santa Eulària, en el qual un treballador i a més 6 usuaris van donar positiu, dels quals 5 són a l’hospital i un a casa.


La pressió assistencial a Can Misses augmenta un 35 per cent en dos setmanes
El Govern decreta toc de queda a l’illa d’Eivissa de les 22.00h a les 06.00h
El toc de queda a tota l’illa d’Eivissa s’avança a les 22:00
El Govern intervé la residència Reina Sofia d’Eivissa
L’illa d’Eivissa duplica l’índex de positivitat i a Sant Antoni es disparen els contagis

30/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris