X

Poques visites als cementiris el primer dia del cap de setmana de Tots Sants

La tradicional ofrena floral al mur de la Memòria s'ha duit a terme avui matí en petit comitè

30/10/2020

Poques visites als cementiris el primer dia del cap de setmana de Tots Sants

El Cementeri de Palma té aproximadament unes 8.000 reserves registrades per aquest cap de setmana. Aquest divendres, primera jornada amb el dispositiu de cita prèvia, l’ambient ha estat molt tranquil. Només s’havia reservat el 15% de les cites disponibles i els que han provat sort, han pogut entrar sense cita prèvia.

Per aquest dissabte encara hi ha places disponibles. El diumenge és el dia amb més reserves. El llistat supera el 70% i la franja horària que abasta de les 11 a les dues del migdia ja s’han exhaurit totes les cites. Si teniu pensat visitar el cementeri demà o diumenge heu de demanar cita prèvia. En cas de no fer-ho, si la cabuda és plena, no hi podreu accedir. Cal recordar que només hi poden entrar en cotxe les persones amb mobilitat reduïda. L’accés és pel tanatori de Son Valentí i la sortida és per ca l’Ardíaca.

Com que s’han cancel·lat tots els actes entorn de Tots Sants, la tradicional ofrena floral al mur de la Memòria s’ha duit a terme avui matí en petit comitè.

Al Cementeri d’Inca l’afluència de persones ha estat esglaonada i a més seguint unes estrictes mesures de seguretat. Els visitants tenien un punt d’entrada concret, així com un altre punt de sortida. A més, tothom que hi ha accedit s’ha hagut de rentar les mans i ha hagut de donar el seu nom i un número de telèfon. Aquestes dades serviran als responsables de les instal·lacions per conformar un registre que permeti una ràpida traçabilitat, en cas que es produeixi qualque positiu per Covid-19.

30/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris