X

La policia d’Eivissa desallotja un bar obert a les dotze i mitja de la nit

Molts bars i restaurants de l'illa decidiran aquest cap de setmana si tanquen a partir de dilluns

31/10/2020

La policia d’Eivissa desallotja un bar obert a les dotze i mitja de la nit

Anit passada va entrar en vigor el toc de queda a partir de les 22h. Els agents varen aixecar acta a un establiment per trobar-se obert passada la mitjanit amb gent en el seu interior consumint begudes alcohòliques, sense portar la mascareta obligatòria. A més, varen aixecar unes altres 19 actes a persones que incomplien el toc de queda, en total es varen interposar un total de 39 denúncies al municipi.

Aquest cap de setmana serà per molts restaurants, bars i cafeteries el termòmetre per decidir si els resulta rendible continuar oberts o tanquen mentre durin les noves restriccions. Alguns negocis al poble han provat d’ocupar més espai a l’exterior per engrandir les seves terrasses. Encara no han decidit si tancaran dilluns o si obriran només mitja jornada. Segons la resposta del públic aquest cap de setmana, ho decidiran.

Alguns clients tampoc no es mostren d’acord amb les restriccions a l’hostaleria. Anit passada, per primera vegada, els establiments de fora d’Eivissa ciutat varen viure la rutina que tenen des de fa setmanes els bars i restaurants de Vila: el seu tancament a les 22h de la nit. El tancament de l’interior dels establiments i el toc de queda es mantendrà un mínim de 15 dies, però el Govern no descarta la pròrroga de la mesura.

31/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris