X

Antoni Gran i Rosa Córdoba, campions autonòmics de mitja marató a Ciutadella

Els atletes de Sa Pobla i Porreres guanyen la XX Mitja Marató Illa de Menorca; l'especialista en ultradistàncies de muntanya, Tòfol Castanyer, que té 48 anys, acaba quart

01/11/2020

Antoni Gran i Rosa Córdoba, campions autonòmics de mitja marató a Ciutadella

Antoni Gran i Rosa Córdoba s’han proclamat campions de Balears de mitja marató, en el marc de la vintena edició de l’Illa de Menorca de la distància. La prova s’ha celebrat segons les normatives sanitàries i esportives vigents i ha reunit més de 350 corredors en aquesta matinal atlètica a Ciutadella.

La prova estrella de la concentració atlètica de Ciutadella, la XX Mitja Marató Illa de Menorca, ha coronat els campions autonòmics de la distància. En la categoria masculina, Antoni Gran i Xavier Gornals han marcat diferències ben prest en relació amb Jonatan Sanabria i Tòfol Castanyer. El títol s’ha decidit als darrers set quilòmetres a favor de l’atleta pobler, que ha completat els 21.097 metres en una hora, 10 minuts i 6 segons. Gornals ha estat segon, a 22 segons, i en tercera posició ha arribat Jonatan Sanabria -company del guanyador-, a un minut i 46 segons.

Pel que fa a les dones, la supremacia de Rosa Córdoba ha estat absoluta des de la botzina de sortida. La corredora de Porreres ha revalidat el títol aconseguit a Fornells amb un temps d’una hora, 23 minuts i 59 segons. Han completat el podi Mari Allès i Maria Ramis.

L’especialista en ultradistàncies de muntanya, Tòfol Castanyer, tampoc no s’ho ha volgut perdre. El solleric, que té 48 anys, ha estat quart, a només setze segons de fer podi.

La matinal atlètica s’ha completat amb una cursa de 10 quilòmetres i una popular de quatre quilòmetres i mig. Totes organitzades amb sortides escalonades per grups de 25 corredors. En total, la participació ha superat els 350 atletes.

01/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris