X

Menorca es queda fins a diumenge amb un únic vol amb Barcelona

Iberia manté la seva programació amb Madrid i Ryanair recupera divendres la connexió setmana amb València

03/11/2020

Menorca es queda fins a diumenge amb un únic vol amb Barcelona

El confinament de Catalunya ha reduït, des d’aquest dimarts i fins al proper diumenge, els vols directes entre Menorca i Barcelona a una única connexió d’anada i de tornada. Es mantenen, en canvi, els 3 vols diaris amb Madrid durant tota la setmana, també durant el pont de l’Almudena. A partir de divendres, també es recupera la connexió setmanal amb València.

La reprogramació de les connexions ja és ben visible al web de la companyia, on veim que desapareix el vol amb sortida de Menorca de les 8 i 50 del matí. La comunicació aèria es redueix a una única sortida des de Menorca a les 19 i 35 del capvespre i una única tornada des de Barcelona a les sis de l’horabaixa. No és fins diumenge que Vueling torna a reprogramar les tres connexions de matí, migdia i horabaixa amb El Prat. Els canvis han causat més d’un maldecap als usuaris

Iberia manté durant tota la setmana la seva programació amb la capital espanyola. No hi canvis tampoc durant el pont de l’Almudena del proper cap de setmana, on podem comptar-hi fins a 4 vols. Quant a la ruta aèria amb l’aeroport de Manises, la situació es restableix a partir de divendres, quan Ryanair recupera la connexió setmanal amb València. A la mar, Balearia i Trasmediterranea mantenen les seves freqüències habituals amb Barcelona.

03/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris