X

L’autor confés del crim masclista del Secar de la Real declara aquest dijous davant la Policia

Ja són 39 les dones assassinades per violència masclista enguany i 1072 des del 2003

05/11/2020

L’autor confés del crim masclista del Secar de la Real declara aquest dijous davant la Policia

L’autor confés del crim masclista del Secar de la Real declara davant els agents del grup d’homicidis de la Policia Nacional durant la jornada d’aquest dijous.  Els investigadors estan a l’espera de veure si el detingut refrenda l’autoria del crim, tal com ja va fer aquest dimecres durant la reconstrucció dels fets. Aquest divendres està previst que passi a disposició judicial.

El detingut roman als calabossos de la Policia Nacional a l’espera de declarar davant els agents. El vehicle que conduïa és a la porta de la prefectura, després d’haver estat inspeccionat per la unitat científica. Ara, els investigadors només necessiten comprovar si a la declaració, Antonio Cortés Cortés, ratifica tot el que va confessar aquest dimecres durant la reconstrucció dels fets.

Acompanyat per tota la comitiva judicial, Cortés va donar la seva versió de com va passar tot. Segons la seva versió, varen discutir. En veure la seva actitud violenta, ella hauria intentat fugir. Ell va xocar, i la va perseguir fins a posar fi a la seva vida. Segons l’autòpsia, la va copejar més d’una vintena de vegades amb un tornavís i un objecte contundent. Després, la va arrossegar fins a una zona boscosa i va intentar tapar el cos amb unes branques.

Aquest divendres, a les 7 del capvespre a la plaça d’Espanya de Palma, el lobby de dones ha convocat una concentració de repulsa per aquest crim i contra tota classe de violència masclista.

Ja són 39 les dones assassinades per violència masclista enguany i 1072 des del 2003. El telèfon d’atenció a víctimes de violència masclista és el 016, i no deixa rastre a la factura. En cas d’urgència cal cridar al 112.

05/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris