X

Presó per a l’autor confés del feminicidi de Remedios

La jutge l'imputa un delicte d'assassinat

06/11/2020

Presó per a l’autor confés del feminicidi de Remedios

Imputat per un delicte d’assassinat. La jutge ha decretat presó sense fiança a l’autor confés del feminicidi de Remedios dimarts passat. Aquest divendres al dematí, hi ha hagut moments de tensió als jutjats de Via Alemanya de Palma, quan una vintena de familiars esperaven Antonio Cortés, que passava a disposició judicial.

A l’interior, s’ha acollit al seu dret a no declarar, com va fer ahir dijous en dependències policials. Antonio sí que va reconèixer l’autoria del crim dimecres, durant la reconstrucció dels fets. Però la Policia desconfia del relat que en va fer. Els investigadors volen trobar els telèfons mòbils després que Antonio se’n desfés. Assassinat amb premeditació és la hipòtesi principal que pren més força entre els investigadors.

Remedios Cortés tenia 32 anys i quatre fills. És la tercera dona morta enguany per violència masclista a les Balears. El passat 21 de juliol va morir una dona de 52 anys a l’Hospital de Son Espases, a Palma, després de rebre una pallissa per part de la seva parella dies abans, el 13 de juliol, en un domicili en el barri de son Cotoner, a Palma.

El passat 15 d’octubre va morir assassinada Habibe de 37 anys. Ella va decidir posar fi a la seva relació. Ell la va matar d’un tret dins un cotxe en una benzinera de Peguera.

Ja són 1.072 dones assassinades per violència masclista a Espanya des del 2003, quan començaren a fer-se’n registres.

06/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris