X

Menno Dijkstra, baixa a l’Hestia Menorca per enfrontar-se a La Roda

El sostre menorquí, amb molèsties cervicals i marejos, s'ha quedat a l'illa; l'objetiu dels d'Oriol Pagès és mantenir la seva condició d'invicte

07/11/2020

Menno Dijkstra, baixa a l’Hestia Menorca per enfrontar-se a La Roda

El pivot Menno Dijkstra no s’ha desplaçat amb l’expedició de l’Hestia Menorca per jugar el partit corresponent a la jornada cinc i que a partir de les 19 hores l’enfrontarà a La Roda. El jugador neerlandès arrossegava des de fa un parell de dies molèsties cervicals i patia marejos, producte d’un cop rebut a un entrenament i finalment el club ha valorat que era innecessari forçar al jugador i s’ha decidit que Dijkstra no pugés a l’avió que a primera hora del matí ha duit l’expedició de l’Hestia fins a Madrid.

L’equip d‘Oriol Pagès s’enfronta a La Roda, un rival que només ha disputat una de les quatre jornades celebrades, per mor de diferents casos positius de coronavirus. Poques referències per tant per l’Hestia, que vol seguir a la zona alta de la classificació.

L’equip, com podeu veure a les imatges, ha fet una sessió de tir just arribar al municipi de la provìncia d’Albacete. L’objectiu avui és clar, guanyar i mantenir la seva condició d’imbatut a la competició.

07/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris