X

Urbia Palma i UD Eivissa Ushuaïa compleixen el guió i guanyen per la via ràpida

Emevé de Lugo i Rotogal Boiro, derrotats per 3-0; el ConectaBalear Manacor planta cara a l'Unicaja Almería i frega el set de desempat (1-3)

08/11/2020

Urbia Palma i UD Eivissa Ushuaïa compleixen el guió i guanyen per la via ràpida

L’Urbia Palma va confirmar la solidesa del seu projecte amb una victòria solvent, la sisena, davant l’Emevé de Lugo. La superioritat a la xarxa i la fiabilitat del servei van permetre liquidar el partit per la via ràpida i mantenir la segona posició. Els gallecs es van quedar en 13, 22 i 21 punts.

A Manacor, el ConectaBalear va plantar cara l’Unicaja Almeria. Els andalusos es van avançar 0-2; després del 23-25 del primer, la segona mànega va ser més clara. Els manacorins, però, van forçar el quart, tot i que els 22 errors al servei van pesar. L’equip de Lluís Molada va fregar el set de desempat amb un Caetano Filter, autor de 19 punts, espectacular. 20-25 al set definitiu.

També en tres sets es va endesfer l’Ushuaïa del Rotogal Boiro. Matias Makinen, amb 14 punts, va ser el millor anotador. Una victòria per deixar enrera la part baixa de la classificació.

08/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris