X

Vigilants privats controlaran l’accés al Castell d’Alaró el pont de la Constitució

Es volen evitar les aglomeracions per assegurar la seguretat i l'auxili

08/11/2020

Vigilants privats controlaran l’accés al Castell d’Alaró el pont de la Constitució

L’Ajuntament d’Alaró contractarà vigilants privats pel pont de la Constitució per controlarà els accessos al Castell de la localitat. Els darrers caps de setmana, s’han trobat amb una allau d’excursionistes que pugen amb els cotxes i originen problemes de circulació. Unes aglomeracions que posen en risc la seguretat i l’auxili davant possibles incidents.

Durant tot el matí d’aquest diumenge ha estat un continu anar i venir de cotxes al camí que puja al Castell d’Alaró. A les 11.30 h, la Policia Local ha hagut de tancar durant poc més de dues hores l’accés perquè els aparcaments ja eren plens. Hi caben uns 300 cotxes que tots ells pugen i baixen per un mateix vial de poc més de 3 metres d’amplada. La qual cosa origina, de manera continuada, embossos i maniobres complicades.

El batle d’Alaró ho atribueix que la natura és una alternativa d’escapament a les restriccions de la COVID-19. També s’ha de tenir en compte que aquesta és una ruta senzilla. Llorenç Perelló reclama al Govern suport de mitjans per poder vigilar aquest indret.

Per evitar ensurts, per al pont de la Constitució, el batle ha anunciat que contractarà vigilància privada que reguli l’accés de vehicles al Castell d’Alaró. Aquest ha estat el primer cap de setmana que s’han implantat les sancions per aquells vehicles que aparquin als laterals del vial. De moment, no se n’ha hagut de posar cap

08/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris