X

Segona setmana de novembre amb temperatures altes i temps sec

Divendres hi haurà canvi: augmentarà el vent de component est i el cel estarà més ennigulat, amb possibilitat de precipitacions locals febles

09/11/2020

Segona setmana de novembre amb temperatures altes i temps sec

Una capa de boira cobreix Menorca vista des de 'El Toro'.

Arribam a la segona setmana el mes de novembre amb temperatures altes i temps sec. Aquest dilluns, al migdia, arribarem a tot l’arxipèlag per damunt dels 20 ºC i per la nit la temperatura mínima en general, s’ha situat entre els 10 i 15 ºC.

La situació meteorològica per a aquest dimarts ve determinada per altes pressions en superfície però hi ha una mica d’aire fred en altura.

Per això aquest dimarts esperam temps molt variable, amb boira a primera hora, com ha passat avui, i després cel mig ennigulat. Hi haurà qualque ploguda molt localitzada. La temperatura màxima davallarà 2 o 3 °C, però es mantindrà gairebé a tot arreu per damunt dels 20 ºC.

Dimecres la situació canviarà poc, encara amb el cel mig ennigulat a primera hora i clar a partir de mig matí. Boira de matinada i dematí. El vent bufarà molt fluix de component nord i la mar estarà tranquil·la.

Dijous hi haurà alguns niguls poc destacables. Temperatura estable a migdia i mínimes un poc més baixes.

Divendres hi haurà un canvi més significatiu. Augmenta el vent de component est i el cel estarà més ennigulat amb possibilitat de precipitacions locals febles.

Amb aquesta situació podem parlar d’una primera quinzena de novembre atípica. Arribarem a mitjan mes sense haver tengut precipitacions destacables ni el fred que toca per l’època.

09/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris