X

Quatre víctimes mortals amb Covid-19 en una setmana

L'últim decés es va registrar dissabte a la Unitat de Mitjana Estada Ca na Majora

09/11/2020

Quatre víctimes mortals amb Covid-19 en una setmana

Dels quatre morts amb Covid de la passada setmana, tres eren usuaris de la residència Reina Sofia, depenent del Bisbat i ara intervinguda pel Govern. L’altra víctima mortal era usuària del centre de dia de Can Blai, a Santa Eulària, on passava algunes hores del dia.
La darrera víctima mortal es va registrar dissabte a la Unitat de Mitjana Estada Ca na Majora: un home de noranta-set anys, amb patologies prèvies, que era resident a la Reina Sofía. La passada setmana ha estat la de més decessos per la Covid a l’illa des que es va iniciar la pandèmia. Segons les darreres dades de la Conselleria de Salut, a aquest centre s’han registrat 35 contagis entre els residents i quinze entre els professionals. A Can Blai hi ha cinc treballadors positius i cap usuari després del darrer test massiu. A Sa Residència dos treballadors han donat positiu. A Sant Antoni, a Sa Serra, un usuari i tres treballadors. A la Residència de Can Raspall per a persones amb discapacitat, a Sant Jordi, una treballadora és positiva.
Quant a l’Hospital Residència assistida de Cas Serres, que gestiona Consell de l’illa, 16 són els treballadors afectats per un brot localitzat ara fa quatre dies. Cap dels residents va donar positiu.

09/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris