X

Detingut un home per agredir i insultar una parella d’homosexuals a Palma

El presumpte agressor es va acostar als dos homes gais i els va dir que no podien besar ni actuar així en públic

09/11/2020

Detingut un home per agredir i insultar una parella d’homosexuals a Palma

Imatge d'arxiu.

La Policia Nacional ha detingut a Palma un home de 27 anys com a presumpte autor d’un delicte d’odi i lesions després d’increpar i agredir una parella d’homes quan aquests es besaven.

Dissabte a l’horabaixa, els agents van rebre un avís del 091 en la qual se sol·licitava la seva presència a la terrassa d’un bar situat al barri de Pere Garau, ja que un jove havia agredit i insultat una parella homosexual, ha explicat en una nota la Prefectura Superior de la Policia Nacional a Balears.

Les víctimes de la presumpta agressió van contar als policies que es trobaven en actitud afectuosa a la terrassa del local i que l’home d’origen suís se’ls va acostar i els va dir que no es podien besar ni actuar així en públic.

Tot seguit, el detingut va colpejar a l’esquena a una de les víctimes i a l’altra li va pegar un cop de puny en la cara, per la qual cosa diversos clients del bar van haver d’intervenir per a intentar agafar l’agressor, que malgrat això continuava llançant manotades i cops als allí presents.

Els agents van detenir a l’home, que va reconèixer haver agredit la parella d’homosexuals. El presumpte autor d’un delicte d’odi va passar a disposició judicial diumenge al matí, segons la Policia Nacional.

09/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris