X

El Kiele, tercer classificat, posa a prova la capacitat de reacció de l’Avarca de Menorca

L'equip de Ciutadella vol trencar la dinàmica de resultats negatius; Bep Llorens confia en la preparació del grup per aconseguir-ho

11/11/2020

El Kiele, tercer classificat, posa a prova la capacitat de reacció de l’Avarca de Menorca

Dia de partit per a l’Avarca de Menorca i la reacció de l’equip no es pot fer esperar. I més a casa. L’equip de Ciutadella enceta una setmana amb un doble compromís de pinyol vermell. El primer avui contra el Kiele de Socuéllamos, a partir de les set. Segons quin sigui el resultat d’avui, tindrem la resposta als dubtes que ha generat la dolorosa derrota a la pista del coer, l’Emevé de Lugo.

Què va ser: un accident, un toc d’atenció, un bany de realitat, entrava dins de les probabilitats? Aquesta és la pregunta que hi ha damunt la taula de l’Avarca,  que cerca la resposta a la seva actuació a la pista del darrer classificat.

El Kiele és el tercer classificat, amb un punt més que l’Avarca. L’entrena Chema Rodríguez, el tècnic que va liderar els dos títols de Superlliga del Vòlei Ciutadella els anys 2011 i 2012, i s’ha reforçat amb quatre jugadores internacionals, entre elles la central brasilera -ex Avarca- Renata Benedito.

L’entrenador menorquí Bep Llorens veu el grup preparat per superar aquesta situació, apunta que el Kiele és tercer per mèrits propis i que l’Avarca ha de recuperar les senyes d’identitat del seu joc per optar a la victòria.

11/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris