X

Palma ajudica per 59 milions d’euros el manteniment de les zones verdes

La Junta de Govern també comença a perfilar les properes festes de Nadal a la ciutat

11/11/2020

Palma ajudica per 59 milions d’euros el manteniment de les zones verdes

L’Ajuntament de Palma ha adjudicat, per 59 milions d’euros, el contracte de manteniment de les zones verdes de la ciutat que inclourà la sembra de 10.000 arbres. Els detalls s’han donat a conèixer a la roda de premsa posterior a la Junta de Govern, on també s’ha parlat de com seran les properes festes de Nadal.

Ni encesa de llums oficial, i per Cap d’Any, tampoc hi haurà concerts, i les campanades es podran seguir per IB3. Quant a la cavalcada dels Reis, l’Ajuntament no hi renuncia i la setmana que ve es reunirà amb autoritat portuària per definir l’arribada de ses Majestats al port de Palma. Això sí, una capacitat molt reduïda. Tampoc es dona per perduda la revetlla de Sant Sebastià, però, de moment, la junta de Govern d’aquest dimecres ha declarat deserta l’adjudicació d’espais per als concerts, en no complir les mesures anti-covid.

Allò que sí que s’ha adjudicat avui és el contracte de manteniment de les zones verdes de ciutat. 59 milions d’euros repartits en 4 lots, per al propers 4 anys. El pla inclou la creació de 40 llocs de feina i la sembra de 10 mil arbres durant aquesta legislatura.

11/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris