X

L’Ajuntament de Santanyí defensa la legalitat de l’explotació del xibiu de Mondragó

El consistori assegura que en aquests 14 anys Demarcació de Costes no ha resolt l'expedient

11/11/2020

L’Ajuntament de Santanyí defensa la legalitat de l’explotació del xibiu de Mondragó

/GOB

L’Ajuntament de Santanyí defensa la legalitat de l’explotació del xibiu de Mondragó. El consistori explica que no s’hi produeix cap irregularitat, ja que en aquests 14 anys Demarcació de Costes no ha resolt l’expedient. La batlessa del municipi, Maria Pons, assegura que n’estan tranquils i que fins que un informe de Costes o de la Fiscalia no digui el contrari, aquest estiu tornaran a licitar el xibiu.

L’Ajuntament de Santanyí confirma que la sol·licitud de concessió dels terrenys, fa 14 anys, al Ministeri de Medi ambient encara està en tramitació. La batlessa del municipi, Maria Pons, assegura que això no vol dir que el consistori hagi explotat il·legalment el xibiu a sa Font de n’Alis. Precisament, afirma que Costes ha aprovat cada any la licitació del mobiliari, com les taules o els para-sols.

Declaracions de Maria Pons després que ahir el GOB va denunciar, arran d’una denúncia a la Fiscalia, que Costes ha confirmat que l’Ajuntament de Santanyí no disposa de la concessió administrativa a favor per explotar el xibiu. La batlessa de Santanyí defensa l’activitat de l’establiment, ja que cada any aporta als comptes públics 400.000 euros.

11/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris