X

La previsió per al cap de setmana: cel tapat i qualque pluja feble

La temperatura no canviarà gaire fins a la setmana que ve

13/11/2020

La previsió per al cap de setmana: cel tapat i qualque pluja feble

Som a mitjan novembre i continuam amb el temps desbaratat. Perquè de precipitació no n’hem tengut, i som al període més plujós de l’any, i perquè la temperatura pràcticament cada dia ha estat per damunt de la mitjana.

Els dies que venen continua la mateixa dinàmica, no hi haurà cap canvi significatiu.

Aquest divendres el cel estarà mig ennigulat i s’anirà tapant de cada vegada més així com avanci el capvespre. Pot fer quatre gotes, seran ruixades molt minses i localitzades.

El vent continuarà de component est a Menorca i a Mallorca, a Eivissa i a Formentera serà del nord. A la mar, marejol i redols de maror al nord de les Pitiüses.

Dissabte també tendrem el cel mig tapat, sobretot el matí fins a migdia. Possibilitat de qualque ploguda local feble. El vent torna a afluixar i a la mar, en general, hi haurà marejol. La temperatura no canviarà.

Diumenge el dia començarà amb el cel tapat i qualque pluja feble, a partir de migdia el cel estarà més clar. Continuarem amb la temperatura suau i a migdia arribarem a superar els 20 ºC, sobretot al nord de Mallorca i d’Eivissa. El vent bufarà de llebeig moderat i hi haurà maror.

La setmana que ve tampoc no hi haurà canvis significatius.

13/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris