X

Quatre empreses d’Eivissa, exemples de readaptació en plena crisi de la Covid

En la segona jornada d'Ingenion, el Fòrum d'emprenedors, hem conegut el cas de quatre emprees que han hagut de reconsiderar el seu negoci  

13/11/2020

Quatre empreses d’Eivissa, exemples de readaptació en plena crisi de la Covid

La pandèmia ha obligat a molts negocis a readaptar-se cercant solucions per continuar sent viables. En la segona jornada d’Ingenion, el Fòrum d’emprenedors, a Eivissa, hem conegut els casos de quatre empreses de diferents sectors que han pogut tirar endavant durant la crisi.

Mister Chippy, empresa eivissenca que comercialitza i distribueix tota mena d’hortalisses i fruites, va empalmar la demanda dels agricultors pel control dels preus amb la pandèmia. La guia d’Eivissa en línia, WelcometoIbiza.com, que ofereix diferents serveis a negocis, visitants i residents, va passar moments crítics. La solidaritat dels seus clients i el seu enginy, creant una aplicació, ha estat una empenta.

En el restaurant REART tenen clar que la pandèmia ha mogut consciències per al consum del producte local. I inclús obriran un nou restaurant adaptat a la nova demanda.

Les acadèmies i centres de formació han tirat més que mai del recurs digital per seguir donant servei. En el cas del Centre Pedagògic, Logopeda i d’Activitats Infantils INDI, les sessions s’han hagut d’ampliar també a pares i docents per assimilar l’actual situació.

La readaptació de totes aquestes empreses ha centrat aquesta segona jornada del Fòrum d’Emprenedors Ingenion, que ha entregat també premis a qui millor ho ha fet durant la pandèmia.

13/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris