X

La Policia Nacional deté un jove per un robatori amb força a Pere Garau

Ell i dos joves més varen forçar el pany de l'establiment i varen furtar nombroses ampolles de licor i altres efectes

14/11/2020

La Policia Nacional deté un jove per un robatori amb força a Pere Garau

Imatge d'un moment del robatori amb força registrat per una càmera de l'establiment./ POLICIA NACIONAL

Agents de la Policia Nacional han detingut un jove de 18 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un establiment i de furt en l’interior d’un vehicle; així com a un menor d’edat per la seva presumpta implicació en un robatori amb força a un establiment del barri palmesà de Pere Garau. Segons ha informat la Policia Nacional, el robatori amb força es va produir la matinada del passat 29 d’octubre, quan tres joves varen accedir al local, després de trencar el pany de la porta d’entrada. Una vegada van accedir a l’interior, van furtar nombroses ampolles de licor i altres efectes, i varen fugir del lloc, dos d’ells amb bicicleta i el tercer en un patinet.

Els agents del grup de robatoris de la Policia Nacional van realitzar nombroses gestions i varen obtenir diferents indicis i proves determinants que implicaven els suposats autors. La detenció del menor d’edat es va produir el passat 2 de novembre.

Després de prosseguir amb les gestions, els policies van aconseguir identificar un altre dels presumptes autors, i va esbrinar que aquest havia sostret nombrosos efectes de bijuteria i tèxtil de l’interior d’un vehicle. La Policia va aconseguint recuperar part dels efectes i lliurar-los al seu propietari. Finalment, el jove va ser detingut dijous passat, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i furt en interior de vehicle.

La recerca a data d’aquest dissabte continua oberta i els agents de la Policia Nacional no descarten haver de realitzar més detencions.

14/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris