X

L’Assamblea Sobiranista de Mallorca denuncia un cas d’assetjament verbal a la seva vicepresidenta

L'entitat assegura que un home va increpar-la el passat dijous durant l'actuació setmanal que fa Música per la Llibertat per als presos independentistes

15/11/2020

L’Assamblea Sobiranista de Mallorca denuncia un cas d’assetjament verbal a la seva vicepresidenta

Concentració de l'Assamblea Sobiranista de Mallorca el passat dijous a la plaça de Cort de Palma

L’Assamblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha denunciat aquest diumenge l’assetjament verbal que va sofrir la seva vicepresidenta dijous passat a Palma, en ocasió de l’actuació setmanal de Música per la Llibertat en defensa dels polítics independentistes empresonats.

En un comunicat, aquesta entitat explica que un home va assetjar el dijous a la seva vicepresidenta durant un recorregut pel carrer Colom i via Sindicat. En concret, la va esbroncar per haver-se manifestat en favor dels presos i exiliats independentistes catalans, la va insultar repetidament i li va exigir que parlés en espanyol. Asseguren que aquests fets “no es van produir per casualitat”, sinó que van ser intencionats, ja que Música per la Llibertat actua cada dijous a la Plaça de Cort des de fa 159 setmanes.

Per això, l’ASM demana la protecció policial per a la integritat física dels assistents a aquesta activitat cívica perquè “la impunitat amb què es mou l’extrema dreta espanyolista a Mallorca pot donar lloc a fets molt més greus”, com l'”atac” a la seva taula informativa instal·lada a Palma el 7 d’octubre de 2017.

15/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris