X

Trump admet la victòria de Biden, però insisteix que hi ha hagut frau electoral

Twitter ha etiquetat la piulada amb el següent missatge: "Aquesta afirmació sobre el frau de les eleccions és controvertida"

15/11/2020

Trump admet la victòria de Biden, però insisteix que hi ha hagut frau electoral

El president sortint dels Estats Units, Donald Trump, va admetre aquest diumenge la victòria del seu rival demòcrata, Joe Biden, en les eleccions del passat 3 de novembre, encara que ho va atribuir, sense proves, a un presumpte frau i va aclarir de seguida que això no significa que reconegui la seva derrota.

Biden “va guanyar perquè les eleccions estaven falsejades. No es van permetre OBSERVADORS O OBSERVADORS DEL VOT, els vots van ser comptats per una companyia propietat privada de l’Esquerra Radical, Dominion, amb una mala reputació i equip enganyós que no va poder si més no complir amb els requisits per a Texas (Que jo vaig guanyar per molt!), els Mitjans de comunicació Falsos i Callats, i més!”, va escriure Trump en el seu compte de Twitter.

El tuit va ser etiquetat per la xarxa social com “aquesta afirmació sobre el frau de les eleccions és controvertida”. Trump va acompanyar el seu missatge d’un extracte d’una intervenció en la cadena de televisió Fox News del comentarista polític conservador Jesse Waters, en el qual apuntava de manera infundada que Biden va triomfar per un suposat frau.

15/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris