X

Les 45 millors promeses del golf europeu es donen cita a Calvià

Des d'avui i fins diumenge està en marxa a Mallorca el Challenge Tour Grand Final

19/11/2020

Les 45 millors promeses del golf europeu es donen cita a Calvià


 IB3´àudios Escolta Esports 3

Per segon any consecutiu, l’illa de Mallorca és la seu del Challenge Tour Grand Final de golf. La competició, amb la denominació  Road to Mallorca, és la prova final de la temporada del Challenge Tour. En ella se citen un total de 45 jugadors que constitueixen les millors promeses del continent. Aquesta gran final servirà per determinar els cinc golfistes que obtindran la targeta per competir la pròxima temporada al circuit europeu professional.

L’any passat la prova es va disputar al Club de Golf Alcanada d’Alcúdia, mentre que enguany es trasllada al T Golf & Country Club de Calvià. La novetat d’aquesta edició són les mesures de prevenció contra la Covid-19 i l’absència de públic. El virus no ha impedit la celebració d’aquest torneig, que té també un important paper desestacionalitzador i de promoció d’aquest esport a les Illes Balears, per confirmar-se com a destinació segura.

El programa Esports 3 d’IB3 Ràdio ha estat emès en directe de les instal·lacions del T Golf & Country Club, on diversos protagonistes han parlat de la importància d’aquest Road To Mallorca, que posa fi a un Challenge Tour, on enguany s’han disputat catorze tornejos en tres continents diferents.

19/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris