X

Les empreses turístiques d’Eivissa veuen descendir un 70% els seus negocis

L'Aeroport des Codolar registra un 75 per cent menys de moviments respecte a 2019

19/11/2020

Les empreses turístiques d’Eivissa veuen descendir un 70%25 els seus negocis

A Eivissa les empreses dedicades al turisme han vist descendir els seus negocis en un 70 per cent. Ho han explicat avui a la setena edició del Fòrum Turisme Eivissa. Els autònoms reclamen un nou ajornament dels pagaments a Hisenda i que han de satisfer aquest divendres.

Una vintena de ponents es donaven cita aquest dijous al setè fòrum de turisme d’Eivissa. Entre ells el president dels autònoms a nivell estatal, qui ha anunciat que ha demanat a Hisenda un ajornament automàtic i sense recàrrec dels pagaments que s’havien d’haver abonat al març i que s’han de pagar demà. A Eivissa els negocis dedicats al turisme han baixat de mitjana un 70 per cent i han desaparegut un 11 per cent d’empreses. Xifra que a partir de demà podria créixer.

També s’ha exposat la situació a l’aeroport d’Eivissa, on s’ha registrat un 75 per cent menys de moviments des que va començar l’any respecte del mateix període de 2019. En el general d’Europa, un 81 per cent. Segons la direcció de l’aeroport des Codolar, les xifres demostren que, tot i la davallada, Eivissa és un destí consolidat.

La direcció també assegura que Eivissa començarà a liderar la recuperació de les freqüències entre gener i març i que el proper estiu es comptarà amb una major capacitat que l’anterior.

19/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris