X

Marina Martin i Irina Viñals: dues futbolistes balears a la lliga Reto Iberdrola

Martin juga a l'Ossassuna i Viñals a La Solana

19/11/2020

Marina Martin i Irina Viñals: dues futbolistes balears a la lliga Reto Iberdrola

Escolta aquí Ellesport.

A la lliga Reto Iberdrola, la divisió de plata del futbol femení, hi ha un equip mallorquí, el Collerense. Però també hi ha futbolistes que militen en aquesta categoria i no són a l’equip que dirigeix Enric Taberner. És el cas de la mallorquina Marina Martin i de l’eivissenca Irina Viñals.

Marina Martin és jugadora de l’Ossassuna. L’objectiu de l’equip és ambiciós: volen aconseguir l’ascens a la màxima categoria, la lliga Iberdrola. A més, Martin es troba al mateix grup que les del Coll de’n Rabassa, el grup Nort B. En breus visitarà Ca’n Caimari per enfrontar-se al Collerense.

La història d’Irina Viñals és diferent. Va començar jugant a bàsquet, esport en la que va ser internacional amb la selecció espanyola. Va arribar un punt en què no gaudia de jugar i va començar a jugar a futbol sala. En la seva primera temporada va fer 21 gols en 20 partits i la van començar a conèixer com ‘Irigol’. Poc després, va arrancar amb el futbol i en qüestió d’una temporada i amb només 19 anys, és ja a la lliga Reto Iberdrola amb La Solana, al grup Sud A.

Idò avui totes dues futbolistes han estat les protagonistes de la secció Ellesport d’IB3 Ràdio. Ens han parlat d’objectiu, d’ambicions i de com han arribat a on són.

19/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris