X

La Formentera preturística i el retrat d’una família migrant avui dissabte, a IB3

També s'emet "Midnight Traveler", un projecte enregistrat amb el mòbil pel director afganès Hassan Fazili, qui va fugir dels talibans

21/11/2020

La Formentera preturística i el retrat d’una família migrant avui dissabte, a IB3

“Arrels Fondes” és un passeig per la Formentera preturística de la mà de personatges nascuts a l’illa entre el 1920 i el 1940. Ens recorden i ens permeten entendre com era l’illa durant el període comprès entre la postguerra i el boom turístic. Quan es va obrir al món, el model de la vida pagesa es va transformar des d’un escenari de fam a un de prosperitat aconseguida en molt poc temps. Avui IB3 estrena aquest documental a les 22h del vespre.

I després la televisió autonòmica emet “Midnight Traveler”, una producció guanyadora amb el Premi del Públic IB3 al MajorDocs del passat mes de setembre i el premi especial del jurat en la categoria documental al Festival de Sundance. Un projecte enregistrat amb el mòbil pel director afganès Hassan Fazili obligat a fugir amb la seva família de la seva terra natal amenaçat pels talibans. Un retrat profundament commovedor sobre una família migrant que podreu veure avui a les onze aquí a IB3.

21/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris