X

La restauració de Santa Eulària es reinventa amb el ‘Vermuteja aquí’

Una proposta de pintxo i beguda a 3 euros, a partir de les 12 del migdia, cada cap de setmana, fins al pròxim 6 de desembre

21/11/2020

La restauració de Santa Eulària es reinventa amb el ‘Vermuteja aquí’

Tot i les mesures preses per diversos consistoris per intentar que l’economia local continuï activa, com ampliar l’espai de terrasses de bars i restaurants a la via pública, empresaris de zones de restauració madures es veuen obligats a reinventar-se dia a dia.

El carrer de Sant Vicent concentra gran part bars i restaurants de Santa Eulària. Tot i el permís municipal per ampliar la zona de terrasses, als propietaris no els surten els comptes a final de mes. Un dels principals problemes és que els negocis estan tan junts que és complicat ampliar el servei, i mantenir el metre i mig de seguretat entre taules, o perquè hi passi la gent.

Els restauradors es prenen la situació amb resignació, alguns asseguren que tot i haver canviat i reajustat horaris o retallat el personal, la facturació els ha caigut un 50%, i que se salven gràcies als encàrrecs per endur-se’n, sobretot al vespre per mor del toc de queda.

Per això han decidit reinventar-se amb el ‘Vermuteja aquí’. Una proposta de pintxo i beguda a 3 euros, a partir de les 12 del migdia, cada cap de setmana, de moment fins al pròxim 6 de desembre.

 

21/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris