X

Els treballadors del Mateu Orfila insisteixen en la dimissió de la gerència

La Junta de Personal ha registrat aquest dilluns matí una carta dirigida al director general de Salut Pública, Juli Fuster

23/11/2020

Els treballadors del Mateu Orfila insisteixen en la dimissió de la gerència

Imatge d'una de les protestes de la setmana passada.

Continua el conflicte a l’Àrea de Salut de Menorca. La Junta de Personal insisteix en la dimissió del gerent, Romà Julià, i la directora mèdica, Tamara Contreras. Els representants dels treballadors han registrat avui de matí una carta dirigida al director general de Salut Pública, Juli Fuster, en la qual reclamen la dimissió dels màxims responsables de l’hospital i l’Àrea de Salut de Menorca per manca de transparència, comunicació i respecte cap als treballadors.

Una petició que arriba, després de les protestes viscudes les darreres setmanes per l’anunci de casament del cap de medicina intensiva, el doctor Ramon Fernández Vidal. Un cessament que es va tirar enrere dimecres passat amb un acord per a la seva continuïtat. L’acord, però, no ha calmat el malestar dels treballadors.

Dels 6 sindicats que formen part de la Junta de Personal, el sindicat mèdic s’ha abstingut. En canvi, tots els altres, Satse, Csif, CCOO, UGT i USAE, han votat a favor d’exigir la dimissió.

23/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris