X

El Banc de Sang s’instal·la al Club Nàutic de Ciutadella davant la manca d’espais municipals

És l'únic privat que hi ha a tot Menorca

23/11/2020

El Banc de Sang s’instal·la al Club Nàutic de Ciutadella davant la manca d’espais municipals

La Fundació Banc de Sang i Teixits de Balears ha hagut de cercar un espai privat per poder dur a terme les donacions a Ciutadella. La manca d’espais municipals els ha obligat a cercar un nou local, el tercer des de l’inici de la pandèmia, i l’únic privat a tota l’illa.

Es tracta del Club Nàutic, que cedeix part de les seves instal·lacions a la Fundació Banc de Sang i Teixits de Balears per a dur a terme les donacions. Aquest dimarts mateix ja estarà disponible.

La pandèmia ha fet que els donants hagi de canviar cada dos per tres de lloc per poder fer les extraccions. Habitualment es feien al Canal Salt, però els riscos sanitaris que té per als donants fa que no sigui recomanable. Aleshores, l’Ajuntament es va cedir el poliesportiu, però quan va tornar l’activitat en aquestes instal·lacions van haver de marxar i es van instal·lar a la sala multifuncional. Ara, aquest equipament s’usa com a aules de l’escola de música, de manera que la Fundació ha hagut de cercar una alternativa, en aquest cas en dependències d’una entitat privada.

L’objectiu de la Fundació és captar nou donants garantir el subministrament de sang a les persones que ho requereixen.

23/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris