X

L’Orfeó Maonès celebra els seus 130 anys de vida amb la vista posada al futur

Entre els pròxims reptes de l'entitat, la primera edició del Festival de Teatre Breu de Tardor, que se celebrarà del 5 al 8 de desembre

23/11/2020

L’Orfeó Maonès celebra els seus 130 anys de vida amb la vista posada al futur

El Teatre de l’Orfeó Maonès ha acollit aquest diumenge l’acte institucional que commemora el 130 aniversari de l’entitat. La cita, posposada per la pandèmia, s’ha fet coincidir amb la celebració de la festa de Santa Cecília, patrona dels músics. L’Orfeó es mostra orgullós d’una llarga trajectòria de compromís amb la cultura, però assumeix que el repte és avançar per adaptar-se als nous temps.

Mirar al futur sense perdre de vista el passat. És el lema de l’Orfeó Maonès, que aquest diumenge ha celebrat al teatre del carrer de Gràcia l’acte institucional que commemora els seus primers 130 anys de vida. Tot, en una data important per a la comunitat orfeonista: Santa Cecília. Orgull per una llarga trajectòria de dedicació a la cultura, però també responsabilitat davant el repte que suposa construir l’Orfeó del segle XXI.

La soprano Maria Camps ha pujat a l’escenari de l’Orfeó per oferir una xerrada sobre la trajectòria de l’entitat, a la qual continua lligada artísticament després de molts d’anys.

L’Orfeó Maonès té 450 socis. Entre els pròxims reptes de l’entitat, la primera edició del Festival de Teatre Breu de Tardor, que se celebrarà del 5 al 8 de desembre.

23/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris