El Palma Futsal segueix endavant a la Copa del Rei

El conjunt balear supera el Benavente per 3-4 i es classifica per als vuitens de final

24/11/2020

El Palma Futsal és als vuitens de final de la Copa del Rei. L’equip ha guanyat fa uns minuts l’Atlético Benavente, rival de segona divisió. Allan ha avançat els mallorquins al minut 7 amb aquest potent xut. Just després, Malaguti ha fet l’empat a 1. El Palma ha tengut moltes ocasions i Lolo i Mati Rosa no han desaprofitat aquesta per avançar-se al marcador abans del descans. A la represa, Rafa López ha aprofitat aquest refús de Vara. Charlie ha escurçat distàncies i ha fet el 2-3. Just després Marlon amb aquesta sabatada ha fet el 2-4. Als darrers segons, Malaguti ha marcat de nou. Un gol que no ha bastat per evitar la victòria del Palma