X

Presó per a un fals revisor del gas per estafar sis dones d’entre 88 i 93 anys a Palma

El detingut va passar aquest dimecres a disposició judicial i es va ordenar el seu ingrés provisional 

26/11/2020

Presó per a un fals revisor del gas per estafar sis dones d’entre 88 i 93 anys a Palma

La Policia Nacional ha detingut a Palma un fals revisor del gas que, presumptament, hauria robat i estafat, almanco a 6 dones, totes elles majors, de més de 80 anys. Actuava tot sol i amb un modus operandi que ha fet molt difícil detenir-lo. De fet, ja tenia ordres de crida i cerca per fets semblants a altres comunitats.

L’home, de 40 anys, va ser detingut aquest dilluns quan es dirigia al domicili de qui hauria estat la seva setena víctima. Totes d’entre 88 i 93 anys i a les quals hauria estafat i robat 3.000 euros i nombroses joies valorades en prop de 30.000 euros. El seu modus operandi era molt depurat. Havia estat revisor del gas a una empresa real. Cercava les seves víctimes a internet pels codis postals. Telefonava als domicilis, només el dia que el varen detenir havia contactat amb 76 víctimes potencials, i quan aconseguia alguna víctima que deia que sí, es presentava tot d’una a ca seva i li feia una falsa revisió.

Es tracta d’un home molt fugisser. Vivia a una habitació subarrendada, i ni el seu telèfon ni el cotxe que conduïa estaven al seu nom. Tot per dificultar la seva identificació i localització. Tant és així que tenia ordres de crida i cerca per fets similars a Astúries, la Corunya i Cantàbria…però mai no havien aconseguit detenir-lo. Tot i la professionalització d’aquest detingut, la Policia Nacional, alerta de l’existència d’aquesta classe de fraus cada any; i sempre amb gent gran com a víctimes predilectes.

El detingut va passar aquest dimecres a disposició judicial i es va ordenar el seu ingrés provisional a la presó.

26/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris