X

El toc de queda torna a ser a partir de la mitjanit

També demà es recuperarà la utilització de les taules en l'interior dels bars i restaurants fins almenys a un 30 per cent de la seva capacitat

26/11/2020

El toc de queda torna a ser a partir de la mitjanit

Darrer dia de toc de queda a les 22:00 a Eivissa; a partir de demà, aquesta restricció de mobilitat passarà a ser des de les 00:00 de la nit fins a les 6 del matí.
També a partir de demà, a les 10 del vespre, el sector de la restauració recuperarà la utilització de les taules en l’interior fins a un 30 per cent de la seva capacitat, encara no l’espai a les barres.
Bars i restaurants hi hauran d’instal·lar un mesurador de CO₂ i, segons de les xifres de ventilació, podrien augmentar el seu servei interior fins a un 60 per cent.

També s’ha autoritzat la reobertura de parcs infantils, la qual cosa haurà d’anar acompanyada d’una desinfecció diària. La decisió d’obrir o no fer-ho serà de cada ajuntament.
En els darrers catorze dies la incidència acumulada ha baixat a 179 casos per cada 100.000 habitants; una xifra que fa un mes i mig era gairebé de 600 casos.
També s’ha destacat la millora de la taxa de positivitat, que en la darrera setmana s’ha reduït al 4,43 per cent.

26/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris