X

Xanguito triomfa als Premis Enderrock de la Música Balear

Miquela Lladó i Llorenç Santamaria reberen el premi d'Honor i el de la Trajectòria, respectivament

27/11/2020

Xanguito triomfa als Premis Enderrock de la Música Balear

Millor artista, millor disc de pop-rock i millor cançó per votació popular. Xanguito i el seu darrer disc “Per milions d’estrelles” va ser el grans guanyadors de la tercera edició dels premis Enderrock de la Música Balear. El públic va reconèixer també el disc “Arasiquesí” de Biel Majoral amb el premi al millor disc de folk i “La missa del descreure”, de Miquel Brunet, amb el de millor disc de clàssica.

D’altra banda, Sara Reus es va fer amb el premi al Millor disc en llengua no catalana, Baaldo de Música urbana, Bep Marquès, millor disc de Cançó d’autor, i Agustí Fernández com a millor disc de Jazz, mentre que els menorquins Pèl de Gall han aconseguit el premi al millor Directe confinat.

Els qui arribaren a la gala amb les feines fetes eren Miquela Lladó i Llorenç Santamaria que reberen el premi d’Honor i el de la Trajectòria, respectivament

Quant als premis que atorga la crítica, s’han lliurat el millor Disc de l’any a “Bruixes”, de Salvatge Cor, el Premi especial del jurat a Joana Gomila i Laia Vallès per a “Paradís” i el de millor Disc revelació per “A trenc d’alba” de Marala.

27/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris