X

Els hotels de Menorca aprofiten el Black Friday per fer descomptes de fins al 50%

La majoria dels compradors aprofiten aquests descomptes per avançar les seves vacances d'estiu

27/11/2020

Els hotels de Menorca aprofiten el Black Friday per fer descomptes de fins al 50%25

El Black Friday o divendres negre s’ha convertit en un reclam més per als establiments hotelers de Menorca, amb rebaixes que van del 35 al 50%. Un 40% dels potencials clients dels hotels ja tenen, de fet, una previsió de compra per aquesta data, en què el comerç per internet puja un 23%.

En un clima com l’actual d’incertesa, l’estratègia d’Artiem Hotels és deixar que el client tengui en tot moment la capacitat de decidir. Tot i l’atractiu de les escapades a indrets com Madrid i Astúries, la majoria dels clients cerca, no obstant això, avançar les seves vacances d’estiu.

Als carrers de Maó, poc ambient, avui, en un Black Friday marcat per la pandèmia i per l’escassedat de diners a les butxaques dels consumidors. Amb tot, els elevats descomptes, de fins a un 70%, sempre són un reclam efectiu.

L’Associació de Comerciants de Menorca, que fa poc llençava el seu propi portal de compres en línia, Xuroa.com, ha decidit estendre la campanya fins al Ciberdilluns. Qualsevol reclam és bo per donar un poc d’alegria a uns comerços que no estan per a gaires bromes.

27/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris