X

Nivell 4: prohibit reunir-se en interiors i toc de queda a les 22h

Per declarar el nivell d'alerta màxima s'han d'arribar als 250 casos per cada 100.000 habitants

28/11/2020

Nivell 4: prohibit reunir-se en interiors i toc de queda a les 22h

El nou sistema de restriccions sanitàries del Govern balear arriba a contemplar la prohibició de reunions a zones interiors en els casos d’alerta màxima. S’han dissenyat 5 nivells diferents, del 0 al 4. Si se superen els 250 casos per cada 100.000 habitants, s’entraria al nivell 4, el més restrictiu.

Cal esmentar que cap illa o zona es troba ara mateix en aquesta situació epidemiològica. Si es decretàs aquest nivell de risc extrem, l’afectació no seria per a tota una illa, sinó que s’aplicaria per municipis o barriades.

Si aquest fos el cas, esperam que no, només ens podríem reunir a l’interior, el toc de queda seria entre les 10 de la nit i les 6 del matí, a l’hostaleria no es permetria ocupar la part interior dels locals, si bé a fora podríem ser 6, les botigues haurien de tancar com a tard a les 10 de la nit i haurien de limitar la seva cabuda al 50 per cent.

Pel que fa als espectacles es restringiria al 45 per cent la cabuda total als cinemes i al 50 per cent a teatres i auditoris. El Govern assegura que aquest nou sistema d’alerta sanitària ens ajudarà a conviure d’una manera més segura.


Parcs infantils oberts, mascareta obligatòria a la feina i permís per fumar al carrer, a partir d’avui
Balears estrena nou sistema de nivells d’alerta

28/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris