X

El mercat de Santa Maria creix, però segueix amb més de la meitat de parades tancades

Per precaució, l'ajuntament encara no ha arribat al 75 per cent de parades obertes que permet el Govern

29/11/2020

El mercat de Santa Maria creix, però segueix amb més de la meitat de parades tancades

Els mercats de Mallorca i Eivissa poden obrir fins a un 75 per cent de les paradetes, ja que aquestes illes són al nivell 3 de risc sanitari. Però, alguns consistoris prefereixen ser més prudents. És el cas del de Santa Maria.

El mercat d’aquest poble del Raiguer és un dels més grossos dels diumenges a Mallorca. Tot i això, encara no s’ha permès que obrin el 75 per cent de parades autoritzades pel Govern. A poc a poc es van autoritzant noves parades i es va avaluant el risc. Ara mateix, n’hi ha manco de la meitat obertes. L’Ajuntament de Santa Maria ho fa així perquè hi solia venir molta gent de fora poble i es volen evitar aglomeracions.

Entre els venedors del mercat de Santa Maria hi ha un optimisme moderat. Després del tancament i la reobertura de finals d’agost, s’hi ha anat recuperant l’activitat. Diumenge matí, tot i les estones de pluja, els clients anaven i venien.

Però hi ha venedors que pateixen per tirar endavant el negoci, i demanen més facilitats. Recorden que molts dels seus companys encara no han pogut obrir i demanen que s’estengui el mercat cap a altres carrers.

29/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris