Golejada de líder

Un acció al minut 4 amb expulsió i penal han marcat l'inici d'un horabaixa rodó pels interesos mallorquinistes

29/11/2020

Un Mallorca amb fins a 7 novetats a l’onze ha sortit disposat a no amollar el lideratge. De ben prest, el Logronyès ha vist com se li complicava el partit. Una cessió fortuïta als 4 minuts ha provocat un llançament indirecte dins l’àrea, en què l’àrbitre ha xiulat penal i ha expulsat Andoni López per mans. Dani Rodríguez ha errat el primer llançament, però com que jugadors d’ambdós equips havien entrat dins l’àrea durant l’execució, Álvaro Moreno Aragón ha ordenat repetir l’acció. L’exmallorquinista Santamaría ha tornat endevinar la intenció de Dani Rodríguez, però Salva Sevilla no ha perdonat el rebuig. Amb la tranquil·litat d’anar per davant al marcador, els de Luis García Plaza han concedit qualque aproximació visitant. Però no han renunciat a l’atac.

Abans del descans, Ruiz de Galarreta ha estavellat una pilota al travesser. I en la jugada següent, Amath Ndiaye es troba una pilota de Dani Rodríguez dins l’àrea per afusellar Santamaría. És el segon gol del senegalès aquest curs.

A la represa Luis García Plaza ha mogut la banqueta per donar oportunitats. I Abdón Prats ha aprofitat la seva per marcar el 3-0. L’artanenc tornava a veure porta 17 mesos després. La cirereta l’ha posada Luka Romero, que ha tancat la golejada amb el seu primer gol al futbol professional.

Nova victòria, porteria a zero i catorzè partit consecutiu sense perdre. Immillorables xifres abans de visitar dijous un rival directe per l’ascens com l’Almeria.