X

Pollença ja ha destinat 300.000 euros a comprar aliments per a famílies necessitades

Aquest desembre afegeixen a les bosses productes típics de Nadal 

30/11/2020

Pollença ja ha destinat 300.000 euros a comprar aliments per a famílies necessitades

L’Ajuntament de Pollença reparteix bosses amb productes típics de Nadal a les famílies amb més necessitat del municipi. Aquest repartiment està emmarcat dins el programa d’ajudes d’aliments que l’Àrea de Benestar Social va posar en marxa a l’inici de la pandèmia. Ja hi han destinat més de 300.000 euros.

Torró, xocolata o polvorons… són alguns dels productes que conté la bossa de productes de Nadal que l’Ajuntament dona, des d’avui, a les 260 famílies que es beneficien de les ajudes d’aliments. El consistori va posar en marxa el programa a l’inici de la pandèmia davant el sobtat increment de famílies que acudiren a demanar suport als serveis socials del municipi.

L’Ajutament s’encarrega de comprar els aliments i l’entitat hi aporta la logística i les 25 voluntàries que s’encarreguen del projecte. Funcionen amb el sistema de punts, i així cada usuari fa la compra que necessita. 80 punts equivalen, més o menys, a 250 euros. Aquest mes, afegeixen a la compra mensual, la bossa amb productes de Nadal, sense cap cost de punts.

30/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris