X

Detingut l’home que vivia amb el veí de Binissalem desaparegut des de l’agost

El detingut va residir durant el darrer any amb el desaparegut i la Guàrdia Civil creu que l'hauria assassinat i amagat el cos

01/12/2020

Detingut l’home que vivia amb el veí de Binissalem desaparegut des de l’agost

La Guàrdia Civil ha escorcollat durant tot el dia d’aquest dimarts una finca de Binissalem. Hi cerquen el cadàver d’un home desaparegut el passat mes d’agost. Sospiten que un altre home, que viu a la casa i que va conviure amb ell durant el darrer any, podria ser el responsable de la seva mort.

La Guàrdia Civil sospita que a la finca, ubicada al camí de Biniagual, a menys d’un quilòmetre del nucli urbà de Binissalem, hi podrien haver amagat el cadàver d’un home desaparegut. Un veïnat del poble a qui perderen la pista a finals d’agost.

Des de primera hora del matí i fins que hi ha hagut claror, desenes d’agents de la Policia Judicial han escorcollat el terreny i la casa amb ajuda de cans ensinistrats i excavadores. També hi han participat els bussos del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques per revisar els pous.

Creuen que l’home que viu a la casa, que va residir durant el darrer any amb el desaparegut, l’hauria assassinat i, posteriorment, hauria amagat el cos. El sospitós, de 70 anys, té diversos antecedents. Ja va estar implicat, fa dècades, en la desaparició d’uns altres tres homes a Eivissa, però els cossos no aparegueren i no va ser jutjat.

Aquest dimarts al matí, ha estat detingut i ha presenciat l’escorcoll de la Guàrdia Civil. Per ara, no han trobat el cadàver i està previst que aquest dimecres continuïn els escorcolls. La investigació es troba sota secret de sumari.

01/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris