X

Menorca destina 400.000 euros a reforçar l’Atenció Domiciliària per assistir els majors a ca seua

L'objectiu és contractar més personal per ampliar l'horari del servei a les tardes i caps de setmana

03/12/2020

Menorca destina 400.000 euros a reforçar l’Atenció Domiciliària per assistir els majors a ca seua

L’impacte de la pandèmia als geriàtrics ha obligat a canviar el model d’atenció a la gent gran. A Menorca, el Consell destinarà l’any que ve 400.000 euros a reforçar l’atenció domiciliària. L’objectiu és contractar més personal per ampliar l’horari de servei i garantir així que els majors continuïn vivint a ca seva.

En l’actualitat a Menorca el Servei d’Atenció Domiciliària és de caràcter municipal i ofereix als usuaris entre tres quarts d’hora i una hora al dia d’atenció presencial, majoritàriament només de dilluns a divendres i durant els matins. Per poder-lo ampliar el Consell Insular ha pressupostat una partida inicial de 400.000 euros als pressupostos de la institució per 2021. Un canvi de model que s’ha accelerat per l’impacte de la pandèmia als geriàtrics.

La voluntat dels responsables de l’administració insular d’ampliar l’Atenció Domiciliària que il·lusiona als usuaris i que les professionals que, dia rere dia atenen les persones majors a casa seva valoren, també molt positivament.

Els responsables del Consell de Menorca ja treballen amb els Ajuntaments de l’Illa i amb el Govern per concretar com es reforçarà el Servei.

03/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris