X

El jutge deixa en llibertat amb càrrecs Juan Torres ‘El Pirata’

La Justícia li ha retirat el passaport i li ha imposat l'obligació de presentar-se al jutjat una vegada al mes

04/12/2020

El jutge deixa en llibertat amb càrrecs Juan Torres ‘El Pirata’

Juan Torres Serra, de malnom, ‘el Pirata’ o ‘Rotavella’, als jutjats d'Inca aquest divendres. /PABLO PERAL


L’historial criminal de Juan Torres ‘El Pirata’ a Eivissa

El jutge ha deixat aquest divendres en llibertat amb càrrecs Juan Torres ‘El Pirata’, principal sospitós de la desaparició del cos de Toni Llabrés Mayrata, després de declarar poc més de dues hores. La Justícia li ha retirat el passaport i li ha imposat l’obligació de presentar-se al jutjat una vegada al mes.

Ahir va acabar sense resultats la tercera jornada de recerca de Mayrata, el veïnat de Binissalem desaparegut el passat més d’agost. Durant tota la jornada, els agents han continuat cercant per dins la finca on Llabrés havia conviscut amb Joan Torres, conegut com el Pirata, i que avui matí ha estat present a la recerca. Torres és el principal sospitós de la desaparició d’Antoni Llabrés i demà al matí serà conduït davant del jutge per prestar declaració. La Guàrdia Civil tornarà a la finca per reprendre la recerca demà a primera hora del matí.

El perfil de Juan Torres Serra, de malnom, ‘el Pirata’ o ‘Rotavella’

Juan Torres Serra, de malnom, ‘el Pirata’ o ‘Rotavella’, no és la primera vegada que s’enfronta a la justícia. Durant dècades ha estat investigat per tres desaparicions a l’illa d’Eivissa.

Tot arrencà el mes de desembre del 1997, quan desapareix l’advocat Antonio Juan Ferrer, el Pirata havia contractat els seus serveis. Mesos després, la Guàrdia Civil va trobar el cotxe de l’advocat a la casa de Santa Agnès on residia el Pirata. L’habitatge era propietat de l’alemany Thomas Egner, qui també havia desaparegut.

A finals del 1998 va ser condemnat, però no per les dues desaparicions, sinó pel segrest durant una setmana d’un forner de Sant Antoni. També va ser condemnat per un altre segrest. En total li van imposar 9 anys de presó. Mentre complia condemna a Palma va conèixer Francisco López, el qual també va desaparèixer l’any 2007. Cap dels cossos dels tres homes han estat localitzats.

04/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris