X

Palma instal·larà a partir de gener cinc nous radars de velocitat

Estaran situats als carrers Pascual Ribot cantonada Félix Escobar, Aragó, 350; Camí dels Reis cantonada Sevilla, Pompeu Fabra, 32; i Manuel Azaña, 28

04/12/2020

Palma instal·larà a partir de gener cinc nous radars de velocitat

Imatge d'arxiu.

L’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma instal·larà a partir del pròxim mes de gener cinc nous radars de control de velocitat a la ciutat, que se sumaran als sis que ja existeixen actualment a diferents punts de Palma.

Aquesta mesura, que s’implantarà des del gener en dues fases, permetrà aprofundir en la implantació de ‘Palma, Ciutat 30’ que va entrar en vigor el passat 21 d’octubre i farà que Palma disposi al llarg del 2021 d’onze punts de control de velocitat.

Segons ha assenyalat aquest divendres el Consistori en un comunicat, després d’haver-se realitzat una campanya informativa i de conscienciació ciutadana amb el lema ‘Respecta, conviu, comparteix’ sobre els nous límits de velocitat, els nous dispositius de control de velocitat i la tasca dels efectius policials contribuiran a reforçar el coneixement sobre els nous límits de velocitat entre la ciutadania.

En aquest sentit, des de l’àrea de Mobilitat Sostenible, han recordat que la pacificació del trànsit a la ciutat pretén millorar la seguretat viària, a més de contribuir a fer de Palma una ciutat amb menys nivells de soroll i menys emissions.

Així mateix, la pacificació del trànsit en vies de la xarxa bàsica forma part de la mesura 29 del PMUS de Palma dins de les línies estratègiques per a dissuadir la mobilitat no essencial amb cotxe.

Després d’una anàlisi de diferents paràmetres, els nous punts de control de velocitat estaran situats als carrers Pascual Ribot cantonada Félix Escobar, Aragó, 350; Camí dels Reis cantonada Sevilla, Pompeu Fabra, 32; i Manuel Azaña, 28.

04/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris