X

PP i Ciutadans aproven els pressupostos del Consell d’Eivissa

Els comptes han rebut el vot en contra de PSOE i Unides Podem i ascendeixen a 102 milions d'euros

04/12/2020

PP i Ciutadans aproven els pressupostos del Consell d’Eivissa

Llum verda als pressupostos del Consell d’Eivissa amb crítiques de l’oposició. Els comptes elaborats pel Partit Popular i Ciutadans han rebut el vot a favor de la consellera no adscrita, l’exsocialista Marta Díaz, i els vots en contra de PSOE i Unides Podem. Per al 2021, els comptes ascendeixen a 102 milions d’euros, un 14 per cent més que enguany.

L’equip de govern ha defensat que són uns pressupostos marcats pel context inèdit que viu l’illa i que estaran centrats a revertir l’economia. El Partit Socialista diu que són uns comptes “de dretes, insuficients i que promouen l’externalització de serveis”. Unides Podem que també ha votat en contra ha assenyalat que el pressupost és 6 milions d’euros menys dels dissenyats per l’esquerra en el seu darrer any de la legislatura passada, sense cap situació de pandèmia.

Al ple d’aquest divendres també s’ha aprovat la modificació dels llocs de feina per ampliar la plantilla. On més contractacions es faran serà a l’àrea de Benestar Social. Fins a cinc nous treballadors s’incorporaran a l’Hospital Residència de Cas Serres. A més, es reforçarà l’atenció al centre de menors Pare Morey i al servei de drogodependència, on aniran destinats quatre treballadors socials. També augmentarà el personal encarregat de tramitar subvencions i prestacions. Altres departaments com Transports i el parc de bombers també es reforçaran.

04/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris