X

La ciberaula de s’Arenal, pionera a tot l’Estat

Treballen amb adolescents en risc d'exclusió social per a descobrir els seus talents

05/12/2020

La ciberaula de s’Arenal, pionera a tot l’Estat

Palma és pionera en el programa “Tens Talent” amb adolescents. Es tracta d’un projecte destinat a infants i joves amb exclusió social que mai no s’havia desemvolupat amb adolescents a l’Estat. A la ciberaula de s’Arenal hi treballen per descobrir quin és el seu talent ocult i per aprendre a gestionar les emocions.

N’Ángela, la Tècnica de la ciberaula Blai Bonet els proposa una activitat i ells es posen en marxa. En aquesta ocasió cada un ha de dibuixar una part del cos humà, després les ajuntaran totes. Treballen el talent artístic. És part del programa “Tens Talent” que aquests joves realitzen tres vegades per setmana a la ciberaula de s’Arenal. Un altre aspecte molt important que treballen és la gestió de les emocions.

La Fundació la Caixa, juntament amb l’Ajuntament de Palma i diferents entitats socials promouen aquest projecte. El grup de s’Arenal és pioner, ja que mai s’havia fet amb adolescents. A Palma hi ha 4 ciberaules als barris més vulnerables de la ciutat. En total participen d’aquestes activitats una seixantena d’infants i 10 adolescents.

05/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris