X

Ensaïmades i safates de pastissos més petites per reactivar les vendes

Davallen gairebé a la meitat les vendes dels dolços i, per això, els pastissers i forners de les Illes s'adapten a la nova situació

06/12/2020

Ensaïmades i safates de pastissos més petites per reactivar les vendes

Les vendes dels dolços i pastissos han davallat gairebé a la meitat arran de la Covid. Segons Pep Magraner, Gerent del Gremi de Forners, assenyala una davallada del volum de negoci d’entre un 30 i un 40%.

Per això, els pastissers i forners de les Illes s’adapten a la nova situació. Varen demanar suggeriments a la clientela per tal de revifar el negoci i la solució ha estat la de fer ensaïmades més petites, perquè ja no hi ha celebracions tan multitudinàries, o estimular les vendes a domicili i a la Península. Una iniciativa que ha estat tot un èxit. “Hem fet ensaïmades petites per a 4 persones i va començar a funcionar. I a raó d’aquí vàrem activar el servei d’enviaments a la península i més que mai a les xarxes socials”, explica Joan Seguí, del forn de Sant Francesc.

També na Xisca del forn de Can Toni ha hagut de modificar el negoci. Ara fan manco dolços i safates més petites. D’altra banda, la venda de pa, un altre dels productes preferits, no ha davallat.

 

06/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris